سال گذشته وقتی در ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ بودیم احساس نگرانی در مورد آینده کسبوکارها تبدیل به یک دغدغه ذهنی برای ما شده بود. فکر کردن به اینکه چطور میتوانیم به سازمانها کمک کنیم تا در طول این بحران به حیات خودشان ادامه دهند یا کمتر آسیب ببینند ما را به این سمت هدایت کرد که تجربیات جهانی در این حوزه را رصد کرده و با ترجمه کردن آنها، محتوای موجود در ادبیات فارسی را تقویت نمائیم تا مدیران کشور ما آشنایی بهتری با راهکارهای مواجهه با این بحران داشته باشند. بعد از ترجمه یکی دو مطلب اول، بازخور خیلی خوبی گرفتیم و انگیزه پیدا کردیم که این مسیر را تا جای ممکن ادامه دهیم. خروجی کاری که در عید نوروز ۱۳۹۹ اتفاق افتاد چیزی بود که بعدها از مدیران زیادی در سازمانهای مختلف در مورد آن مطلب شنیدیم و تشویق شدیم.
با این وجود به واسطه تغییراتی که باید در فناوریهای مورد استفاده «رسا» در سال جاری میدادیم این روند تا حد زیادی کند و به نگارشهای جسته و گریخته تبدیل شد. رصدکردن کارهایی که در موسسات مشاوره مدیریت غربی انجام میشد هم نشان میداد که محتوای ارائه شده در مراحل اولیه بحران، بخش مهمی از داشتههای آنّها را شکل داده و از این به بعد با سرعت کمتری در حال حرکت هستند. امروز بعد از گذشت چندین ماه از شروع بحران شیوع کووید ۱۹، گزارشهای پختهتر و دقیقتری در این مسیر منتشر شده است که حاصل جمعبندیها و یافتههای ماههای اخیر میباشند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم مجددا بخشی از آنها رو ترجمه کرده و در اختیار مخاطبان فارسیزبان بگذاریم.
یکی از مهمترین منابع ما در طول دورههای ترجمههای ابتدای سال، مقالاتی بود که توسط موسسه «مکنزی» منتشر میشدند. گزارشی که پیش روی شما است تحلیل این موسسه از وضع موجود و بایدهای آن است که تصور میکنیم برای بهبود فرآیندهای مدیریت در سازمانها در دوره فعلی بسیار مفید خواهد بود.
چند هفته پیش قسمت اول از مطلب بازگشت به وضعیت نرمال را منتشر کردیم و این بار قصد داریم تا قسمت دوم آن را در اختیار شما قرار دهیم.